TravelsByLynn

Antwerpen in Four Frames | TravelsByLynn

Hoe leg je een vakantie uit in vier foto’s? Op deze manier gooi ik een nieuwe challenge de wereld in waarbij je jouw complete vakantie moet uitbeelden in vier foto’s. Moeilijk? Kijk maar hoe ik het voor mijn weekje Antwerpen heb gedaan.

Het alleen kiezen van de foto’s kan al een challenge opzich zijn. Voor mijn boek Photography&WordsByLynn koos ik er daarom ook voor om een verhaal erbij te delen. Een toelichting bij een foto geeft het beeld meer dimensie en begrijp je ook daadwerkelijk de foto. Daarom ook bij de drie foto’s een verhaal.

Het bekende reuzenrad van Antwerpen. Deze hoogtevrees prikkelaar staat naast het Antwerpen station en de Antwerpen Zoo. Op hetzelfde plein was ons hotel en kon ik vanuit het loungehoekje bij het raam er elke keer een blik op werpen. Vooral in de avond gaf dit een mooi uitzicht wanneer de lampjes van het reuzenrad aanstonden. 

Op hetzelfde plein stond een chocolade museum. Als groot liefhebber stond een bezoekje hoog op de lijst. Een ware experience dat bijna gelijk deed aan Sjakie en de chocoladefabriek. Dit sculptuur was een echte eyecatcher met ongeveer 300 kilo aan chocolade! Dit beeld bracht mij direct in Efteling sferen. 

Beelden geven automatisch wel iets indrukwekkendst aan een straat of plein. Vooral dit beeld dat ook zo in Rome had kunnen staan trok op Google Maps al mijn aandacht. 

Na elke dag wakker te worden en te gaan slapen met het reuzenrad in zicht werd het ook tijd dat we er daadwerkelijk ingingen. Vanaf het hoogste punt kon ik deze foto maken van de top van het station van Antwerpen. 

En, zou jou het lukken om in vier foto’s jouw hele vakantie te vertellen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *