Photography,  Storytelling

We were staying in Paris

Naast alle foto’s die gemaakt worden van de Eiffeltoren van een afstand wilde ik de toren in een ander licht zetten. Tijdens mijn bezoek aan Parijs dit jaar merkte ik op dat er veel meer beveiliging was dan voorheen. Dit is allemaal ingezet vanwege de aanslagen die de afgelopen jaren gebeurd zijn. Ik vond het begrijpelijk maar was ook van mening dat deze acties nu deels uit angst worden gehandeld. Naast het romantische imago dat de stad heeft, wilde ik met deze zwart-wit foto Parijs van een meer duistere kant laten zien. De toren belichaamt op de foto een groot gevaarte wat voorheen niet als een bedreiging werd gezien.

”Naast het romantische imago dat de stad heeft wilde ik met deze zwart-wit foto Parijs van een meer duistere kant laten zien.”

Naast het effect wat de aanslagen hebben gehad is er nog steeds romantiek te vinden. De panorama foto van de onderkant van de Eifeltoren toont weer die elegantie. Sierkrullen in het metaal, heldere lucht en op sommige momenten een oogverblindend zonnetje.

-Lynn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *