Personal

Its all coming back to me now

Als we het hebben over 10 jaar geleden denken mijn vrienden en ik vaak aan de jaren 90 toen wij nog kleine kinders waren. We zitten echter al in 2017 en wij voelen ons oud als we beseffen dat het al 20 jaar terug was.

We leven langzamer dan hoe de tijd gaat. We refereren ook dat deze ”veel te hard gaat.” Mijn ouders hebben het vaak over die goede ouwe tijd. Dan hebben ze het over de flower power. Ik zie die blikken in hun ogen. Even voelen ze weer wat ze toen voelde. Even ruiken ze weer wat ze toen roken. Als mijn ouders nog in een bepaalde tijd blijven hangen die significant voor hen was, gebeurd dat dan ook bij mijn generatie? Mijn generatie wordt ook wel de millenials genoemd. Nog geboren voordat alles mobiel ging, maar wel de ontwikkeling bewust mee gemaakt.

Is het dat je jeugd het sterkst bij je blijft hangen wanneer je opgroeit? Of is dat bepaalde momenten die je meemaakt die toevallig het meest bij je blijven hangen?

Ik probeer altijd een beetje bij de tijd te blijven zodat ik van elke seconden kan genieten. Als ik namelijk teveel in het verleden blijf hangen gaan kostbare momenten in het heden en de toekomst aan mij voorbij. Misschien is het daarom dat mensen zeggen dat de tijd te snel gaat omdat ze niet door hebben dat er alweer een paar maanden voorbij zijn gegaan.

Mijn naam is Lynn en ik leef in het nu.

Xx Lynn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *