COVID-19 disclaimer

De onderstaande statements zijn toepasbaar op alle berichten waaronder de disclaimer over COVID-19 is aangegeven.

  1. Het weinig tot niet benoemen van corona op mijn website is niet uit insensitiviteit richting de besmette of de overleden patiënten door het virus. Ook tijdens een crisis gaan levens door en dat is waar ik mensen al wil blijven herinneren. Door het blijven plaatsen van niet gerelateerde corona posts hoop ik dat mensen na de crisis niet het gevoel hebben gehad dat hun leven stil heeft gestaan.
  2. Mijn expertise ligt niet op gezondheid en virologie en wil ik geen statements maken die niet wetenschappelijk of feitelijk beargumenteerd kunnen worden.  
  3. Indien de content is ontwikkeld in samenwerking met een tweede persoon; vormgever, copywriter, gastauteur of interview zal dit conform de afstandsmaatregel zijn uit respect voor de medewerking van de tweede persoon en zal de communicatie zo veel als mogelijk via e-mail of telefoon plaatsvinden.