Gek is al normaal genoeg. – Lynn Kentin

Op een dag realiseerde ik mij dat ik dingen anders doe. Niet met een narcistisch complex dat ik een unieke sneeuwvlok wil zijn in een wereld waar er vast in het volgende dorp tien mensen zijn die hetzelfde denken of doen zoals ik. Wel miste ik, vooral online, dat ‘anders’ zijn.

Wanneer iedereen het heeft over Game of Thrones, kijk ik Merlin. Wanneer iedereen naar Beyoncé luistert zie ik meer Marina (and the Diamonds) als een vrouwelijk voorbeeld. De meeste mensen gaan naar de Mac en ik loop Holland and Barrett binnen. Begrijp mij niet verkeerd, ik loop ook vaak genoeg nog de H&M binnen. 

Ik ben geen blogger die schrijft over bepaalde onderwerpen, maar ik laat die onderwerpen mij wel inspireren op waarover ik schrijf. Zo heeft muziek, fotografie, reizen en de natuur een grote invloed. Ik laat mijn website niet in één hokje plaatsen en licht diverse aspecten van mij als persoon uit. Dat probeer ik altijd op een andere manier te doen dan wat al wordt gedaan. Omdat alleen al een ander perspectief over een onderwerp iemand al aan het denken kan zetten.

Deze website vertelt mijn verhalen en verhalen over het leven op een andere manier. Zelfs al is deze misschien niet anders, maar het idee verfrissend kan zijn. Dit allemaal door middel van fotografie, tekst en beeld. 

Foto. David van Rijn