Fantasy,  Inspiratie

Kerstcadeau tips voor Fantasy liefhebbers

Stel, je kent iemand die helemaal weg is van alles wat met fantasy te maken heeft of je bent zelf zo’n iemand. Wat geef je diegene en wat zet jij op je verlanglijstje. Ik heb hier een aantal leuke suggesties voor je.

Boeken
Grote kans dat een fantasy liefhebber af en toe even wegdroomt in een andere wereld. Boeken zijn over het algemeen altijd goed. Check boekwinkels of online shops als Bol.com. Extra tip: kies een boek die het recentst uit is. Grote kans dat de fantasy fan het boek nog niet heeft. Of stiekem hoopt dat die dat boek voor Kerst krijgt.

Films en series
Dvd’s zie je niet zo gauw meer bij iemand thuis, tenzij diegene altijd dvd’s kijkt is een nieuwe film of een leuke box altijd een goede aanvulling. Streamingsdiensten staan tegenwoordig vol met een heleboel goede fantasy films en series. Netflix (en sinds kort Disney+) heeft cadeaukaarten in verschillende prijscategorieën en kun je eenvoudig iemand een paar maanden streamen cadeau doen.

Eenhoorn en elven beeldjes
Deze beeldjes heb ik destijds gekocht toen ik vroeger elk jaar de Efteling bezocht. Heb je toevallig nog een Winter Efteling op de planning staan? Bezoek dan even de giftshop van de Droomvlucht waar je genoeg van dit soort magische beeldjes, knuffels en meer kan halen. Maak je sowieso de jongere kinderen heel erg blij mee, maar je kan zomaar een ouder iemand ook verrassen met een bijzonder interieur cadeau.

Magisch dagje weg
En over de Efteling gesproken. Kaartjes voor dit magische pretpark valt zelfs bij niet fantasy liefhebbers in de smaak. Altijd goed dus en zelf ben ik steeds vaker van de activiteiten dan van de fysieke cadeau’s omdat je dan een lekker dagje weg hebt en weer nieuwe herinneringen erbij hebt. Naast de Efteling zijn evenementen als Castlefest en Elfia goede aanraders.

Merch
Ken je iemand die helemaal fan is van The Lord of the Rings of Harry Potter? Geef dan wat merch cadeau. Denk aan the one ring of één van de toverstaffen uit de films. Wees gewaarschuwd als de fantasy liefhebber ‘my prescious’ tegen de ring begint te fluisteren.

Magical Make-up
Voor de fantasy liefhebbers die ook van beauty houden is dit wel een iets uitdagender cadeau speurtocht. Vaak hebben make-up merken limited editions met een bepaald thema zoals in combinatie met een film of Disney. Weet je iets te scoren? Dan kan degene vol plezier genieten van een combinatie van die twee werelden.

En, wat ga jij geven met deze Kerst?

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *