My Story

Continuous improvement is better than delayed perfection. – Mark Twain

Al van jongs af aan kalk ik schriftjes vol met korte verhaaltjes en tekstjes, droomde ik (nog steeds) van het ooit publiceren van mijn eigen boek en verslijt ik al jaren heel wat uren in diverse montage programma’s om de mooiste video’s te creëren. Het is duidelijk; storytelling is mijn drijfveer. Zowel in tekst als in visueel is dit sterk naar voren gekomen tijdens het volgen van mijn Communicatie studie. Door mijn interesses in fotografie en reizen blijft deze levenslange liefde stand houden. Voor mij is één ding zeker. Storytelling staat niet klaar in een dag of twee. Dit vakmanschap kost jaren van bloedende vingers (bij wijze van spreken) en vermoeide oogjes.

Door mijn liefde voor tekst en drang naar creativiteit wil ik tijdens mijn studie mij specialiseren in visuele communicatie. Zodra ik mij mag bevinden in dit creatief proces zal ik deze cases toelichten. Deze persoonlijke plek op het internet is mijn speelruimte, om te oefenen, te vallen en weer op te staan. Te creëren en te leren. Zodat ik stap voor stap kan groeien om tekstueel en visueel een sterk verhaal neer te zetten. Tevens laat ik mij vaak inspireren door muziek en zijn de titels van de artikelen afkomstig van nummers en/of (delen) van lyrics.

Deze website is een open boek als het gaat om mijn schrijfproces over manuscripten, alles daar omheen en welke andere verhalen die ik vertel via fotografie en beeld.

Portretfotografie door
Mattanja Koenz (foto’s in het bos)
Cindy Korf (foto’s gekleed in zwart)
Greta Muis (zwart-wit foto’s)